Lediga tjänster

Förskollärare

3
 Vi söker en engagerad och driven legitimerad förskollärare med formell behörighet. Du har en god pedagogisk insikt och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Eftersom förskolan är byggd på en kristen värdegrund ser vi det som positivt om du har en kristen livsåskådning och värderingar, men det är inte ett krav. Vi värdesätter att du har kunskap om kristna högtider och traditioner.

Som medarbetare i vårt personalteam kommer du att vara delaktig i det pedagogiska arbetet på förskolan och dagligen samarbeta med de pedagoger som finns på förskolan. Verksamheten är byggd på en kristen värdegrund vilket innebär att vi värnar om alla människors lika värde, miljön och de kristna traditionerna. Barnen är delaktiga i vårt utbyte med en förskola i Sierra Leone och engagerade i vårt arbete med miljön. Vi har blivit tilldelade miljöcertifikatet Grön Flagg för vårt miljöarbete. Vi arbetar också mycket med lek, sång och utevistelse. Varje dag äter vi hemlagad mat som vår kokerska tillagar i vårt godkända tillagningskök. Vår kokerska använder så mycket ekologiska råvaror som möjligt i tillagningen.

Som pedagog äter du pedagogisk måltid gratis tillsammans med barnen. Som anställd på förskolan Fröhuset får du tillgång till arbetskläder för både inomhus- och utomhusbruk med logga på.

Välkommen in med din ansökan senast 11 september 2017. Mer information om hur du söker finns på Arbetsförmedlingens hemsida. 

Timvikarie

Vill du arbeta som timvikare på någon FVBU-förskola är du välkommen att höra av dig till vårt huvudkontor.