Eldred har startat eget företag

Eldred är drygt 20 år gammal. Han bor i Waterloo och har startat sin egen syateljé. Han syr allt från klänningar och skjortor till tygkassar. 
Han har sytt klänningarna och skjortorna till förskolornas Sierra Leone lådor. Han sydde även klänningar till Anna Nyberg och Nia Lindström när de var på besök i Sierra Leone.
Han sitter antingen på verandan och syr eller inomhus i hallen. Det är en gammal Singer trampmaskin Eldred syr med så han är inte beroende av el för att kunna utföra sitt arbete. 
I sitt strykjärn lägger han glödande kol. 
När Anna, Nia och Håkan var på besök i Sierra Leone fick de med sig fina tygkassar som Eldred sydde i härliga afrikanska tyger. Vi kommer att lägga ut dessa typkassar till försäljning inom kort, de kommer att kosta 100 kr styck och 100% går tillbaka till vårt arbete i Sierra Leone!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Wallén Helene » Skolan har blivit dekorerad!:  ”Fantastiskt vilken skillnad ni gör för dessa barn och familjer det värmer hjärta..”

  • Wallén Helene » Förskolebarnen hälsar!:  ”Så roligt och fantastiskt fint ni har åstadkommit till barnen. Här ser man att o..”

  • Thomas Tyrenhag » FVBU på plats i Sierra Leone!:  ”Tack för så intressant reportage från ”vårt” kära Pa Lokko. Stort få se det komm..”

  • Helene Wallén » Nias ord om Pa Lokko:  ”Så imponerad över det fina arbete ni gör för barnen i det här området jag förstå..”

  • Nabil » Skoluniformer på förskolan:  ”Vilka fina uniformer ni ordnat fram för barnen! Ser ju nästan ut som svenska lan..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-