Ny invånare i Pa Lokko!

Andra barnet i Pa Lokko är fött!
FVBUs lärare Alimatu, som vi tidigare presenterat har fått en dotter! "A bouncing baby girl", som de beskrev henne, för hon var härligt knubbig när hon föddes.
Alimatu är gift med Daniel Sankoh som växte upp i forna Pa Lokkos barnby som FVBU sponsrade. Så lilla flickan är nu FVBUs barnbarn!
Alimatu var höggravid när Nia, Håkan och Anna var i Sierra Leone. Hon arbetade på flitit men sa att magen var tung och hon var trött och hade ont.
31 oktober födde Alimatu sin dotter på sjukhuset. Den lilla bebisen får dock inte sitt namn än förrän 19 december, vi får vänta med spänning för att få se vad hon kommer att heta! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Wallén Helene » Skolan har blivit dekorerad!:  ”Fantastiskt vilken skillnad ni gör för dessa barn och familjer det värmer hjärta..”

  • Wallén Helene » Förskolebarnen hälsar!:  ”Så roligt och fantastiskt fint ni har åstadkommit till barnen. Här ser man att o..”

  • Thomas Tyrenhag » FVBU på plats i Sierra Leone!:  ”Tack för så intressant reportage från ”vårt” kära Pa Lokko. Stort få se det komm..”

  • Helene Wallén » Nias ord om Pa Lokko:  ”Så imponerad över det fina arbete ni gör för barnen i det här området jag förstå..”

  • Nabil » Skoluniformer på förskolan:  ”Vilka fina uniformer ni ordnat fram för barnen! Ser ju nästan ut som svenska lan..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-