Julavslutning i Pa Lokko!

I veckan har barnen på förskolan i Sierra Leone haft julspel och uppvisning för föräldrar och syskon. Det var mycket uppskattat.
De sjöng, hade lärt sig ramsor samt dansade. Det var fullsatt inne och folk stod utanför i fönstren och tittade.
På fredag har de sista dagen i skolan för den här terminen och ska få julgåvan som skickats från Sverige. Ris, olja, kex och godis till alla barnen och deras familjer. Allt är redan inköpt och färdigt. Nedan kan ni se hur Jenneh hjälper till att lasta ut riset från bilen. Det är en förväntansfull vecka men sen blir det tomt på förskolan över jul och nyår tills förskolan öppnar igen i januari. Vi ser fram emot att välkomna barnen till en ny termin i januari!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Wallén Helene » Skolan har blivit dekorerad!:  ”Fantastiskt vilken skillnad ni gör för dessa barn och familjer det värmer hjärta..”

  • Wallén Helene » Förskolebarnen hälsar!:  ”Så roligt och fantastiskt fint ni har åstadkommit till barnen. Här ser man att o..”

  • Thomas Tyrenhag » FVBU på plats i Sierra Leone!:  ”Tack för så intressant reportage från ”vårt” kära Pa Lokko. Stort få se det komm..”

  • Helene Wallén » Nias ord om Pa Lokko:  ”Så imponerad över det fina arbete ni gör för barnen i det här området jag förstå..”

  • Nabil » Skoluniformer på förskolan:  ”Vilka fina uniformer ni ordnat fram för barnen! Ser ju nästan ut som svenska lan..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-